Fönster

Så fungerar vårt fönstermontage

1- Mät dina fönster

Börja med en fönstermätning eller boka ett gratis hembesök.

2- Välj fönster

I lugn och ro så går ni in på Nordiskafönster och väljer era fönster.

3- ordning

När du har valt dina fönster laddar du upp din offert från det nordiska fönster och boka kontrollmätning.

4- Kontrollmätning

Var lugn! innan vi beställer era fönster  så kommer en av våra montörer hem till dig och kontrollerar alla mått.

5- Montage

Våra montörer sköter hela fönstermontaget och det praktiska runt omkring. De tar bort dina gamla fönster och dörrar och monterar in de nya måttbeställda produkterna. Ingår gör också uppsättning av lister, smygar och foder, samt plåtarbeten. När fönsterbytet är klart går montören igenom produkterna och arbetet tillsammans med dig.

Osäker? boka ett gratis hembesök

 

 

Fönstermaterial

PVC FÖNSTER – TEKNISKT SETT DET BÄSTA FÖNSTRET

ALUMINIUMBEKLÄTT TRÄFÖNSTER

Ett aluminiumbeklätt träfönster är nästan helt underhållsfritt men man bibehåller träkänslan. Det är ett träfönster som sedan är beklätt med aluminium för att stå emot yttre påfrestningar från värme, kyla, regn, snö och sol under många år. Skapa själv ett fönster med en karaktär som följer dina önskemål.

PVC FÖNSTER

Att PVC gulnar, bleks eller spricker finns inte i vår värld. Vem vill ha ett fönster där det uppstår röta och färgen flagnar? Med Nordiska fönster´s underhållsfria PVC fönster har du tryggat din framtid, både ekonomiskt och med underhållsarbete. Med Klass A på både energi och PVC-karm kan vi stolta leverera Med Klass A på både energi och PVC-karm kan vi stolta leverera underhållsfria fönster som ger maximal livslängd och kvalité.

ALUMINIUMBEKLÄTT TRÄFÖNSTER
TRÄFÖNSTER MED RIKTIG TRÄKÄNSLA

TRÄFÖNSTER

Trä är en vacker naturlig produkt och har många bra egenskaper för ett långlivat fönster. Få ditt fönster anpassat efter dina behov mot extra kostnad.